N-VA Merelbeke stelt de lijst voor

De lijst van N-VA Merelbeke voor de komende verkiezingen werd dit weekend unaniem goedgekeurd. Op de lijst staan 14 vrouwen en 13 mannen. 20 kandidaten nemen voor de eerste keer deel aan de lokale verkiezingen.
Kandidaten Rik De Vis, Evi Maes en Guido Mortier

Rik De Vis, oud-schepen en tevens fractieleider van CD&V/N-VA in de Merelbeekse gemeenteraad, zal op 14 oktober de N-VA-lijst trekken. Ook op plaats drie staat een bekende voor de inwoners van Merelbeke, namelijk oud-burgemeester Guido Mortier.

De tweede plaats is dan weer voorbehouden voor een nieuwkomer. De 36-jarige Evi Maes is ingenieur en werkzaam bij het OCMW van Gent. Op de vierde plaats staat John De Vlaminck, gewezen korpschef van de politiezone "Vlaamse Ardennen".

De zevende plaats is voor Rosine Van Gysegem, dochter van oud-schepen Georges Van Gysegem. Lijstduwer is OCMW-raadslid Jo Van Hoorebeke.

lees ook