Bart Sorée trekt N-VA-lijst in Begijnendijk

De lokale N-VA-afdeling in Begijnendijk gaat met Bart Sorée als lijsttrekker naar de komende verkiezingen. De 39-jarige Sorée is wetenschapper en professor fysica aan de Universiteit Antwerpen. De N-VA neemt voor het eerst deel aan de verkiezingen in Begijnendijk.

"We trekken goed voorbereid naar de verkiezingen met een programma waarin we resoluut kiezen voor verandering", laat Bart Sorée weten. "Dat betekent dat we voluit willen gaan voor een transparant en goed bestuur voor alle inwoners waarbij geen onderscheid wordt gemaakt tussen de dorpskernen van Begijnendijk en Betekom."

De N-VA zal in Begijnendijk onder meer inzetten op betaalbaar wonen en de opwaardering van de dorpskernen met kleinschalige ingrepen. Ook verkeersveiligheid en voldoende kinderopgang zijn belangrijk voor de partij.

Naast lijsttrekker Bart Sorée, staan ook Anneleen Schellens en Bart Discart op de N-VA-lijst. De 26-jarige Michiel Mentens zet zijn schouders onder de lijst.

lees ook