CD&V: "Een sterk team voor een gelukkig Bornem"

Afgelopen maandag heeft CD&V Bornem als eerste in de gemeente haar lijst voorgesteld. De huidige burgemeester Luc De boeck zal de lijst trekken. Hij wordt daarin gesteund door een ploeg met de gemiddelde leeftijd van 43 jaar.

Dertien mensen die op de CD&V-lijst staan in Bornem, nemen voor de eerste keer deel aan de verkiezingen. Voor het eerst bevat de lijst ook meer vrouwen dan mannen. In de top acht staan bovendien drie jongeren. "Dat is het bewijs dat Bornem blijft geloven in de kracht van de plaatselijke CD&V-ploeg", zegt voorzitster Liesje Pauwels.

Na Luc De boeck staan op de lijst onder meer de schepenen Greet De bruyn (2), Dirk Hoofd (3) en Bernadatte Boeykens (4). OCMW-voorzitter duwt de lijst en wordt voorafgegaan door fractieleider Vital Vermijlen (26), provincieraadslid Monique De Ryck (25) en voorzitter van de Gezellige Woningen Jef De Clercq (24).

Het programma van CD&V Bornem is nog niet volledig, maar het is nu al duidelijk dat de partij wil inzetten op het geluk van alle inwoners van Bornem. Luc De boeck en zijn team vatten hun ambitie als volgt samen: "Bornem is super. Samen maken we het nog beter".

lees ook