CD&V Nieuwpoort hoopt nieuw mandaat te krijgen

CD&V Nieuwpoort heeft haar lijst voor 14 oktober voorgesteld. Geen echte verrassingen: burgemeester Roland Crabbe trekt de lijst. De partij hoopt de volgende zes jaar opnieuw de kustgemeente te kunnen besturen.

CD&V bezet momenteel 14 van de 21 zitjes in de Nieuwpoortse gemeenteraad, een absolute meerderheid. Burgemeester is Roland Crabbe. Het is dan ook geen verrassing dat hij de lijst voor 14 oktober zal trekken.

CD&V heeft vanzelfsprekend de ambitie om de volgende zes jaar opnieuw te besturen. "Gewapend met een geslaagd palmares, een krachtige, evenwichtige ploeg met ervaren en nieuwe mensen, met de burgemeester op kop, én met een ambiteus programma hopen wij van de Nieuwpoortenaar opnieuw een mandaat te krijgen om ons werk te kunnen voortzetten" , klinkt het vol vertrouwen.

lees ook