Kartel Samen heeft huiswerk gemaakt in Zingem

Het kartel Samen, dat in Zingem de meerderheid vormt, heeft zijn kandidatenlijst helemaal klaar. Burgemeester Kathleen Hutsebaut trekt de lijst van socialisten en christendemocraten.

Nieuwkomers op de lijst zijn Marc De Kimpe, Stefanie De Ruyck, Kathy Bauters, Andy Devrieze, Roland Goedhuys, Etienne Poelman, Mieke Ver Cruysse en Gerrit Depaepe.

Na huidig burgemeester Kathleen Hutsebaut komen op de lijst de schepenen Jurgen Haustraete en Carine Seynaeve en oud-schepen Felix Vermeiren. Oud-burgemeester Etienne Ver Cruysse is lijstduwer. Ook de schepenen Kathelijne Van Betsbrugge, Patrick Vermeulen, oud-schepen Nadine Polfliet, Frederik Dhondt, Katrien Feliers en OCMW-voorzitter Mireille De Vos zijn de andere vaste waarden die terugkeren.

Oud-schepen Achiel De Ruyck, oud-schepen en oud-OCMW-voorzitter Jacques Ghijs, oud-OCMW-raadslid Dirk Den Haese, OCMW-raadslid Trui Dhont, gemeenteraadslid Sofie Bauters en voormalig OCMW-voorzitter René Knops nemen niet meer deel.

De kartellijst Samen bestaat uit CD&V, SP.A en één onafhankelijke kandidaat, Felix Vermeiren, die in 2006 nog  deelnam als N-VA’er.

lees ook