Raadslid Koen Frederickx duwt N-VA-lijst

Eerder maakte N-VA Duffel al bekend dat Marc Van der Linden op 14 oktober de lijst voor de verkiezingen zal aanvoeren. Nu plakt de partij ook namen op de eerste vijf plaatsen en op de lijstduwersplaats.

Op de tweede plaats staat jongerenkandidate Sofie Joosen, gevolgd door de afdelingsvoorzitter Geert Aerts. Aftredend OCMW-raadslid Rita Bellens staat op de vierde plaats. De vijfde plaats wordt ingenomen door Theo Boel. Hij was in het verleden twintig jaar lang huisarts in Duffel. Gemeenteraadslid Koen Frederickx zal de lijst duwen.

"Met deze lijst brengen we een ploeg in stelling met een goed evenwicht tussen politieke ervaring en vernieuwing", zegt lijsttrekker Marc Van der Linden.

Ook voorzitter Geert Aerts is uitermate tevreden: "De N-VA wil Duffel de volgende zes jaren mee besturen. Wij hebben een toekomstgerichte visie en een sterk project voor Duffel dat door bekwame schouders wordt gedragen."

Chris Van Rompaey

lees ook