Walter Kiebooms trekt N-VA-lijst Borsbeek

Tijdens de ledenvergadering van de N-VA in Borsbeek werd dinsdagavond de lijst voor de verkiezingen unaniem goedgekeurd. Lijsttrekker voor 14 oktober wordt Walter Kiebooms, oud-voorzitter van de Volksunie in Borsbeek.

"Ik vind het een hele eer dat ik de lijst voor de N-VA in onze prachtige gemeente mag trekken", zegt Walter Kiebooms. "Samen met de hele ploeg willen we de volgende legislatuur een frisse wind door Borsbeek laten waaien en onze handen uit de mouwen steken."

Op de tweede plaats staat Rita Schouppe-Moons, volgens de N-VA een expert in het sociale beleidsdomein. De derde plaats op de lijst is voor Ken Casier. Hij is tevens de eerste jongere op de lijst.

Lijstduwer is nieuwkomer Kristof Van de Velde. "Kristof is leerkracht in het lager onderwijs, net zoals zijn partner. Onderwijs is dan ook het beleidsdomein waar hij in uitblinkt", klinkt het.

Speerpunten voor de volgende legislatuur van de N-VA in Borsbeek zijn onder meer de heraanleg van de dorpskern, verkeersveiligheid, wonen en onderwijs. "We hopen tijdens de campagne deel te nemen aan opbouwende debatten, om dan vanaf januari mee deel uit te maken van de nieuwe meerderheid in onze gemeente", besluit voorzitter Ken Casier.

lees ook