CD&V gooit deelneemster "The Bachelor "in de strijd

De CD&V-afdeling van Berlare heeft 17 van de 23 kandidaten bekendgemaakt. Van hen zitten er negen nu al in de gemeente- of OCMW-raad en nemen er acht voor het eerst deel. Een van die nieuwelingen is een deelneemster aan "The Bachelor".

"In totaal zullen we 14 nieuwelingen op de lijst hebben", zegt lijsttrekker en afdelingsvoorzitter Steven Baeyens, die eerder al aankondigde de breuk met het verleden duidelijk te willen aantonen.

Bij de nieuwelingen valt Nathalie Schepens op, die eerder dit jaar deelnam aan het VTM-programma "The Bachelor". Ze strandde op de tweede plaats. "Bachelor" Jeoffrey noemde haar "zelfzeker, een sterke madame en de perfecte mama", maar uiteindelijk koos hij toch niet voor de administratief medewerkster met een passie voor paarden.

CD&V bestuurde Berlare van 1977 tot 2006 met een absolute meerderheid, maar verloor die toen aan Open VLD. De partij bleef toen wel de tweede partij en wordt ook nu als de voornaamste uitdager voor Open VLD gezien.

lees ook