Fenomenale jump, maar géén bruidsboeket

Voor de meesten is het een spelletje, maar voor sommigen is het een hoopvol teken voor wat nog komen moet: het vangen van het bruidsboeket dat de bruid na haar huwelijk naar de aanwezige dames gooit. Want wie het boeket vangt, zou wel eens de volgende kunnen zijn die in het wit gekleed richting altaar stapt. Maar het vangen verloopt niet altijd even vlot, zoals afgelopen weekend duidelijk werd in Niagara Falls, Canada.

Nadat bruid Trynda Nevar haar vriendinnen, en zelfs enkele vrienden, verzameld had, draaide ze zich om en wierp haar boeket naar “de hongerige menigte”. Maar een van de dames was al te gretig en wierp zich met een fenomenale jump naar het boeket, om uiteindelijk met een harde klap op de vloer te eindigen. Zonder boeket!

Volgens Dave Tebbutt, die gevraagd werd het huwelijksgebeuren op film te vereeuwigen, leek het alleen maar alsof het meisje naar het boeket dook. "Wanneer ik de beelden nu terugzie, lijkt ze eerder met haar voet weg te glijden. In ieder geval heeft ze geluk gehad: haar hoofd had serieus tegen de grond gesmakt kunnen worden", aldus Tebbutt aan de nieuwswebsite Daily Mail.

Toen hij zag dat de vrouw niet gewond geraakt was, vroeg hij haar onmiddellijk of hij het gefilmde voorval op YouTube mocht zetten: "Want er waren heel wat mensen die aan de bar zaten en niet gezien hadden wat er gebeurd was." Hiermee bleek ze geen problemen te hebben. Tebbutt: "Ik denk wel dat ze zich schaamde, maar ze wist het vrij goed te verbergen."

Volgens Tebbutt heeft iedereen die het wel gezien heeft, goed moeten lachen. En wellicht u nu ook:

lees ook