Nieuwe eenmanspartij in Sint-Katelijne-Waver

In oktober zal er een nieuwe partij zijn in Sint-Katelijne-Waver: "Katelijne Anders". Voorlopig is er nog maar één kandidaat: oprichtster Ann De Hondt. "Maar andere mensen zijn zeker welkom", vertelt ze.

Voorlopig nog een "eenvrouwspartij" maar overal in het persbericht spreekt De Hondt al over "onze lijst, waar we lang over nagedacht hebben".

"Ik ben vertrokken van de waslijst opmerkingen en fouten die ik in de voorbije jaren had opgemerkt. Ik kom veel buiten en spreek zowat overal mensen aan, het hele jaar door", aldus De Hondt.

Haar programma is nu zo goed als klaar. Ze heeft een zespuntenplan klaar, gaande van welzijn tot ruimtelijke ordening en mobiliteit. "maar eigenlijk hebben al deze zaken met elkaar te maken", klinkt het. Wie meer wil weten over Katelijne Anders moet een kijkje nemen op de website van De Hondt.

lees ook