Steven uit “Mijn restaurant” kandidaat voor SP.A-Groen

Op 14 oktober zal Steven Groeninck de kandidatenlijst van het kartel SP.A-Groen in Ninove versterken. Samen met Sofie De Decker vormde Groeninck de Ninoofse delegatie in het programma “Mijn restaurant”. De SP.A-voorzitter Stijn Vermassen is alvast enthousiast over zijn komst.

“De Ninoofse politiek is dringend aan vernieuwing en verjonging toe”, stelt Groeninck. Tijdens zijn deelname aan het programma “Mijn restaurant” zag hij hoe de Ninovieters elkaar als geen ander steunden. “Met een beter stadsbeleid en met passende creatieve initiatieven kan je een stad als Ninove nog veel meer doen bruisen”, luidt het.

De SP.A-voorzitter Stijn Vermassen is alvast enthousiast over zijn nieuwe aanwinst. Hij omschrijft Groeninck als een optimist, en iemand die “met Jan en alleman overweg kan”. Benieuwd hoe Groeninck het er op 14 oktober van af zal brengen.

lees ook