GroenSociaal Rotselaar stelt haar lijst voor

De partij "GroenSociaal" uit Rotselaar heeft haar lijst en de kernpunten van het programma voorgesteld. De twee huidige gemeenteraadsleden staan op de eerste en de derde plaats. Dorpskernen van Rotselaar en deelgemeenten versterken, is het kernpunt van hun campagne.

Lijsttrekker Simonne Vandewaerde en Elke Valgaeren (derde plaats) zitten op dit moment in de gemeenteraad. Ze vinden dat ze zes jaar constructief oppositie gevoerd hebben, maar zijn naar eigen zeggen ook klaar om te besturen.

De tweede plaats is voor Herwig Pierre. Hij is arbeidshandicapdeskundige "en kent zijn weg als geen ander op de arbeidsmarkt", klinkt het.

OCMW-raadslid Jan Vandenbroeck staat op 4 en Liesbet Serneels vervolledigt de top 5. Lijstduwer is ex-gemeenteraadslid Dirk Vansintjan.

De partij stelt een zespuntenplan voor dat focust op ruimtelijk ordening. "Knooppunten van openbaar vervoer worden maximaal aangewend als centrale punten waarrond sterke kernen met diverse functies worden uitgebouwd", klinkt het.

lees ook