Overmeer wil frisse wind laten waaien door Diest

Jeroen Overmeer, de nationale woordvoerder van de N-VA, wil een einde maken aan 30 jaar socialistisch bewind in Diest. Overmeer, die de N-VA-lijst in Diest trekt, zei dat bij de voorstelling van zijn lijst. Hilde Kaspers en Frederik Boone staan op plaats 2 en 3 op de lijst.

Overmeer wil duidelijk in de voetsporen treden van zijn nationale voorzitter, Bart De Wever. Die wil in Antwerpen een einde maken aan 90 jaar socialistisch bewind. De nationale woordvoerder wil hetzelfde doen in Diest.

De socialisten zijn in afwisselende coalities ruim 30 jaar aan de macht in Diest. Momenteel besturen ze samen met DDS, dat met Jan Laurys de burgemeester levert.

"Wij willen in Diest een nieuwe frisse wind door de stad laten waaien en een einde maken aan 30 jaar socialistisch bewind", aldus Overmeer.

Volgens Overmeer biedt N-VA Diest een geloofwaardig en betrouwbaar alternatief. "We zijn een partij die consequent en eerlijk aan politiek doet, een partij die zich niet neerlegt bij de verzuilde structuren, bij de vriendjespolitiek en de ons-kent-ons-mentaliteit die in Diest nog altijd zo welig tiert.”

lees ook