Toekomstige bruid verwart agenten met strippers

De hype rond de mannelijke strippersfilm "Magic Mike" laat duidelijk zijn sporen na. Zelfs in die mate dat sommigen de filmfantasie al snel voor waar aannemen. Toen in het Australische stadje Humpty Doo de politie aanbelde bij een groepje feestende jonge vrouwen, verwachtten deze dat de agenten zich zo snel mogelijk van hun kledij zouden ontdoen. De vrouwen van dit vrijgezellenfeestje wilden immers ontblote borstkassen zien.
"Politieagenten" Alex Pettyfer en Channing Tatum, alvorens ze uit de kleren gaan in "Magic Mike"

Hoofd van de plaatselijke politie Louise Jorgenson vertelde aan nieuwszender ABC News dat de agenten een warmer welkom kregen dan ze verwacht hadden. Ze waren immers opgetrommeld voor geluidsoverlast. "De meisjes voelden zich duidelijk goed. Ze raakten helemaal opgewonden door de aanwezigheid van de agenten. Sommigen begonnen te roepen dat de strippers gearriveerd waren. Het had niet veel gescheeld of ze hadden hun hemden van hun lichaam gescheurd. Al bij al slaagden ze erin hun waardigheid te behouden", aldus Jorgenson.

"Moeilijk dit te evenaren"

Politiesergeant Bob Harrison voegde eraan toe: "Hoe kunnen ze nu voor strippers aanzien worden? Alsof die zich aanbieden in volledig uniform en met een politiewagen."

De toekomstige bruid Wendy Haddon kon de commotie wel smaken: "Iedereen dacht dat er strippers zouden opdagen. Maar, nee, uiteindelijk gebeurde dat niet. Shit! We hebben dan toch maar foto’s genomen en hen wat aan de combi geplaagd. En ze hebben dat spelletje goed meegespeeld."

"Ik denk dat het moeilijk zal zijn dit voorval te evenaren. Zelfs door het huwelijk zelf", besloot Haddon.

De politie kon uiteindelijk wel lachen met het voorval en besliste geen klacht in te dienen.

lees ook