2 zwaargewonden bij ongeval met spookrijder

Bij een ongeval met een spookrijder op de E17 in Waregem zijn afgelopen nacht twee zwaargewonden gevallen. Twee auto's reden frontaal op elkaar in.

Het ongeval vond plaats rond 3.30 uur in de richting van Gent. Een Renault en een Volkswagen botsten frontaal op elkaar, een van de twee bestuurders was aan het spookrijden.

Door de enorme klap belandde een van de twee voertuigen meters dieper in de gracht. Beide bestuurders liepen zware verwondingen op. Volgens de hulpverleners ter plaatse verkeerden ze niet in levensgevaar.

Door het ongeval was de rechterrijstrook een tijdlang versperd. Rond 6.30 uur werden de zwaar toegetakelde voertuigen weggesleept. Nadat de brandweer het wegdek had gereinigd, kon het verkeer opnieuw over de drie rijstroken rijden.