Open VLD Gooik voor het eerst met volledige lijst

In Gooik zal Open VLD voor het eerst met een volledige lijst naar de kiezer trekken. De lijst wordt aangevoerd door Christa Dermez. Met een bescheiden campagne wil de partij de Gooikse inwoners overtuigen.

De 21 kandidaten op de lijst trekken naar de kiezer onder het motto "meer evenwicht" in de Gooikse politiek. Volgens de partij is het overwicht van de regerende meerderheidspartij CD&V te groot om te kunnen spreken van projecten, beleidslijnen en beslissingen waarbij alle standpunten in de gemeente gehoord worden. 

Open VLD wil naar eigen zeggen graag een actievere rol spelen op het politieke terrein en meer inbreng hebben. De partij is van mening dat een betere verhouding en verstandhouding tussen de verschillende partijen de gemeente enkele maar ten goede zou komen.

lees ook