Ex-journalist Marc Geenen op N-VA-lijst in Malle

Voormalig televisiejournalist Marc Geenen krijgt de 22e plaats op de N-VA-lijst in Malle. Hij is vooral bekend door zijn interview met bisschop Roger Vangheluwe in “Vlaanderen Vandaag”, het ter ziele gegane actualiteitsprogramma op VT4. Hij is nu als communicatiedeskundige aan de slag op het kabinet van minister Muyters.

“De N-VA heeft een ijzersterk verhaal. Maar dat verhaal begint niet in Brussel. Dat begint thuis, in het gezin, op de stoep, bij de buren, op school, in de vereniging, het dorp, de gemeente… in Malle dus, wat mij betreft. Daar zet ik graag mijn schouders onder”, verklaart Marc Geenen zijn eerste stappen in de politiek.

“Ik wil mijn ervaring en connecties als communicatiedeskundige inzetten om Oost- en Westmalle zo goed mogelijk in de verf te zetten. Malle is veel meer dan trappist, een tornado en twee drukke kruispunten op weg naar Antwerpen!”

Eindfase

Marc Geenen werkte jarenlang als journalist, eindredacteur en hoofdredacteur voor onder meer VRT-radio en de nieuwsdienst van VTM en VT4. Hij presenteerde ook het VTM-programma "De Zware Voet". Sinds 1 maart is hij communicatieadviseur op het kabinet van Vlaams minister Philippe Muyters.

Bij N-VA Malle staat Marc Geenen op de 22e plaats en duwt zo mee de lijst. Die kieslijst van N-VA Malle zit intussen in de eindfase. Zo raakte bekend dat Paul Van Ham op nummer drie zal staan. De vierde plaats is voor Cristina Quaglia en de top- 5 wordt afgesloten door Yannick Van den Broeck.

Dat Wouter Patho de lijst zal trekken, OCMW-raadslid Mieke Vermeyen op de tweede plaats staat en Peter Lacante lijstduwer wordt, was al eerder bekendgemaakt.

Meest gelezen