Autobestuurder rijdt door CM-kantoor in Deinze

Een 21-jarige autobestuurder is vorige nacht met zijn auto door een kantoor van de Christelijke Mutualiteit in Deinze gereden. De man kwam met hoge snelheid aangereden en verloor de controle over het stuur in een bocht. Na het ongeval reed hij door naar huis.

De jongeman die het ongeval veroorzaakte, reed rond 1.30 uur op de Kortrijksesteenweg in Deinze. Hij belandde in een gebouw van de Christelijke Mutualiteit nadat hij de controle over het stuur had verloren en uit de bocht vloog. Hij reed vervolgens door het kantoor en kwam er aan de andere kant weer uit.

De West-Vlaamse bestuurder pleegde vluchtmisdrijf, maar kon door de politie bij hem thuis in Meulebeke opgepakt worden. Bij het ongeval had hij zijn nummerplaat verloren. Het parket liet zijn rijbewijs voor twee weken intrekken en zijn voertuig werd in beslag genomen.

Meest gelezen