Enkele Jacksons mogen huis moeder niet meer in

Enkele leden van de familie Jackson zijn niet langer welkom in het huis waar Katherine Jackson woont met haar drie kleinkinderen. Dat hebben de beheerders van het nalatenschap van Michael Jackson bepaald.

Het is niet duidelijk welke leden van de Jackson-familie de toegang tot het huis van moeder Katherine is ontzegd. Volgens geruchten gaat het om Randy, Janet en Jermain Jackson. Die drie waren vorige week nog aanwezig bij een vechtpartij in het huis van Katherine Jackson.

In een verklaring zeggen de beheerders van Michael Jacksons nalatenschap dat Tito Jackson Jr, alias TJ, een lijst bezit van mensen die het huis wel in mogen.

TJ werd vorige week aangesteld als tijdelijke voogd van de drie kinderen van Michael Jackson. Hij zou nu samen met Katherine Jackson een verzoek voor gedeeld hoederecht indienen bij de rechtbank.