N-VA rond met provincielijst district Boom-Kontich

Katleen Van Hove uit Aartselaar is voor de N-VA de lijsttrekster voor de provinciale verkiezingen in het district Boom. Op de 7-koppige lijst staan ook Jan Staes uit Kontich op plaats 2, Vera De Hert uit Mortsel, Bert Jansen uit Edegem, Chrisje van Hoof uit Schelle, Eddy Soetewey uit Niel en de Lintse schepen Harry Debrabandere. Hij duwt de lijst.

Katleen Van Hove is tevreden met de provincielijst: “In tegenstelling tot andere partijen plaatsen wij op onze lijst niet enkel burgemeesters en schepenen voor wie de provincie slechts bijzaak is. Op schepen Harry Debrabandere na bestaat de N-VA-lijst uitsluitend uit kandidaten die nog geen politiek mandaat uitvoeren."

Voor de N-VA ligt de focus voor de provincie onder meer op de ontwikkeling van bedrijventerreinen en binnenlandmarketing. Ook voor de zuidrand van Antwerpen ziet de partij nog enkele belangrijke uitdagingen.

Het provinciedistrict Boom-Kontich bevat de gemeenten Aartselaar, Schelle, Hemiksem, Niel, Boom, Rumst, Kontich, Edegem, Mortsel, Boechout, Borsbeek, Lint en Hove.

lees ook