Diana Ross wil privacy voor kinderen Michael Jackson

Diana Ross heeft in een mededeling aan persagentschap AP de pers gevraagd om de privacy van de drie kinderen van Michael Jackson te respecteren. "Het is het beste voor de kinderen als alles binnenshuis blijft", vindt de zangeres.

Het rommelt al een tijdje binnen de familie Jackson. Zo was Michael Jacksons moeder Katherine een tijdje vermist en gingen er enkele Jacksons op de vuist in haar huis. Een rechter nam Katherine dan vorige week het hoederecht over haar kleinkinderen af en kende het toe aan Michaels neef TJ.

Diana Ross, een goede vriendin van Michael Jackson, vraagt nu aan de pers om de privacy van de kinderen van Jackson, Paris, Blanket en Prince, te respecteren. "Het is beter als alles privé blijft", laat de zangeres weten in een mededeling.

Het voormalige lid van The Supremes werd in het testament van Michael Jackson genoemd als mogelijke voogd van de kinderen, als zijn moeder daar niet toe in staat zou zijn. TJ, die momenteel het hoederecht heeft, bracht Ross op de hoogte van de strubbelingen in de familie.