LWD gaat muzikale toer op in Londerzeel

Met het LWD-lied maakt de lijst van Conny Moons duidelijk waar de partij voor staat. Op de tonen van "Samen voor Londerzeel" wil LWD de absolute meerderheid van CD&V doorbreken. De tekst werd ingezongen door Dries De Vis, zoon van kandidate Christine De Smedt.

"We zijn ambitieus, maar niet hoogmoedig", vertelt lijsttrekker Conny Moons aan onze redactie. "In het lied zit een deel van ons programma. Zo weten de kiezers, weliswaar op een ludieke manier, waar we voor staan."

Moons was schepen voor CD&V. Ze behaalde in 2006 nog meer dan 1.000 voorkeurstemmen. Met een de eigen LWD-lijst hoopt ze voor meer "dynamiek" te zorgen in de gemeente.

De partij wil ook niet overhaast te werk gaan. "Het programma wordt binnenkort volledig uit de doeken gegaan. Maar uiteraard is ons doel om de absolute meerderheid van CD&V te doorbreken."

lees ook