Man door het lint door "liefdesrivaal" Romney

Een man uit Tennessee is in de cel beland nadat hij op de Facebookpagina van zijn vriendin een foto van Republikeins presidentskandidaat Mitt Romney had gezien. Lowell Turpin dacht dat de man, die hij niet herkende, een relatie had met zijn vriendin.

Toen hij de foto zag, riep hij vriendin Crystal Gray meteen bij zich. Zij vertelde hem dat de man op de foto geen minnaar was, maar de mogelijk nieuwe president van de Verenigde Staten. Geconfronteerd met die uitleg reageerde de man als door een wesp gestoken. Hij bedreigde zijn vriendin en de laptop werd op de grond gegooid.

Vervolgens verliet Gray de woning samen met haar broer, die ook aanwezig was. Buiten wachtten ze op de politie, die de man wist te arresteren. Volgens zijn vriendin is hij niet aan zijn proefstuk toe. "Hij kan er niet tegen dat ik met vrienden praat op Facebook."

lees ook