N-VA wil favorietenrol waarmaken in Mol

De N-VA lijkt heel wat zetels te kunnen veroveren in Mol. De partij van lijsttrekker en huisarts André Verbeke toont ambitie om de gemeente te besturen. "Onze lijst telt sterke kandidaten, we willen onze stempel drukken op het lokale beleid in Mol", klinkt het.

Op plaats één krijgt André Verbeke dus de verantwoordelijkheid om de N-VA naar 14 oktober te leiden. De huisarts voelt zich gesterkt door een "evenwichtige lijst waar twee jaar aan gewerkt is".

Nicole Smets, zaakvoerder van een plaatselijk boekhoudkantoor, staat op de tweede plaats. "Ik wil graag mijn ervaring in de financiële wereld gebruiken om ze ten dienste te stellen van de gemeenschap", zegt ze.

Koen Dillen is net als Verbeke huisarts in Mol. Hij vervolledigt de top drie van de lijst. "Het promoten van preventieve geneeskunde is één van mijn actiepunten. Maar ook de aanwezigheid van massasport vind ik erg belangrijk."

De partij ijvert voor een eerlijk en transparant beleid en lanceert de bekende slogan: "De verandering begint in Mol".

lees ook