Opnieuw naald gevonden in broodje op vlucht

Op een vlucht van Air Canada heeft een passagier een naald gevonden in een broodje. De politie is een onderzoek gestart. Vorige maand werden zes naalden in broodjes gevonden op verschillende vluchten van Delta Air Lines. Eén iemand is toen lichtgewond geraakt.
Eén passagier zou een naald hebben gevonden in een broodje

Het incident gebeurde afgelopen maandag op een binnenlandse vlucht van Victoria naar Toronto. Eén van de passagiers trof een naald aan in een broodje dat op de vlucht werd geserveerd.

De luchtvaartmaatschappij heeft de naam van de cateraar niet vrijgegeven om te waarborgen dat de verhoogde veiligheidsmaatregelen worden doorgevoerd. Woordvoerder Peter Fitzpatrick laat weten dat er “nauw wordt samengewerkt”. “Veiligheid is zeer belangrijk voor ons, we nemen dit incident dan ook ernstig.”

Delta Air Lines

De broodjes waarin twee weken geleden naalden werden aangetroffen zijn aangekomen in Schiphol. Daar zullen ze worden onderzocht door forensische experts in de hoop te achterhalen wie er verantwoordelijk is. De broodjes werden al onderzocht door de FBI.

Cateraar Gate Gourmet in Amsterdam maakte toen de broodjes klaar. Zij laten weten geen voedsel te hebben geleverd voor de vlucht van Air Canada naar Toronto.

Het is voorlopig nog onduidelijk of er een verband is tussen de twee incidenten.