"46? Wablieft? Ze ziet er nauwelijks 30 uit"

Ze mag dan in 2000 haar modellenwerk "officieel" op non-actief gezet hebben, dat weerhoudt haar er niet van om af en toe haar beste beentjes voor te zetten. Dit keer was de eer weggelegd voor het Britse lifestylemagazine Tatler, dat het supermodel prompt op de cover plaatste. Cindy Crawford mag dan al 46 zijn, het fotomodel heeft nog niets van haar elegantie verloren. Zo blijkt uit de eerste commentaren van de Britse en andere media.

In haar hoogdagen, jaren 80 en 90, sierde ze om de haverklap de covers van internationale tijdschriften. Door het mannenblad Men’s Health werd ze een van de "hottest women" aller tijden genoemd. Maar vanaf 2000 gaf ze de voorkeur aan de opvoeding van haar kinderen, Presley Walker (geboren in 1999) en Kaia Jordan (geboren in 2001), en verdween ze grotendeels uit de schijnwerpers.

En nu -Tatler met Crawford op de cover ligt vanaf vandaag in de Britse winkelrekken- maakt ze dus "een (soort) comeback", zoals diverse media haar plotse verschijnen op de cover van Tatler omschrijven. Een comeback, vergezeld van alleen maar superlatieven:

- "Crawford doet jonge modellen zweten nu ze opnieuw de cover haalt in een zwoele fotoshoot. Ze mag dan wel al in haar 40 zijn, er zijn nog nergens tekens dat ze haar looks binnen korte termijn verliest. Ze toont jongere modellen dat leeftijd maar een getal is. Ze ziet er verrukkelijk uit op de cover van Tatler, haar leeftijd trotserend." (Daily Mail)
- "Een verbluffend mooie Cindy Crawford bewijst in nieuwe fotoshoot dat ze hét nog altijd heeft." (Mirror)
- "46. Wablieft? Ze ziet er nauwelijks ouder dan 30 uit. Het lijkt alsof de tijd stilgestaan heeft, terwijl haar looks en poses er erg energiek uitzien." (My Faboulous Style)
- "Het tijdschrift heeft gekozen voor een van de bekendste modellen aller tijden. En we denken dat die beslissing de moeite loont. De cover van de 46-jarige(!!!) is totale perfectie." (My Fashion Life)

- "Het 46-jaar oude supermodel ziet er erg verbazingwekkend uit." (Huffington Post)
- "Catwalkkoningin Cindy Crawford toont dat ze nog altijd in alle opzichten hét covergezicht is. Op 46-jarige leeftijd." (The Sun)
- "Cindy Crawford: 46 maar nog steeds bloedmooi en sexy!" (Glamour)
- "Nog op 46-jarige leeftijd slaagt Crawford erin op de cover staan van een belangrijk modetijdschrift. Ze heeft nog altijd niets ingeboet van haar schoonheid, noch van haar aura." (Première)

Het model gaf zelf de volgende verklaring voor deze fotoshoot: "Ik heb al een keer geprobeerd om te stoppen, maar ik hou nu eenmaal van dit werk. Ik blijf er gelukkig door."

Beelden van de fotoshoot kunt u hier zien.