Cuba Gooding Jr. wordt niet vervolgd

De klacht tegen de Amerikaanse acteur Cuba Gooding Jr. is geseponeerd. De dienster uit New Orleans die acteur had beschuldigd van slagen en verwondingen heeft haar klacht ingetrokken na overleg met het managenment van de horecazaak waarin ze werkt.

De Amerikaanse acteur Cuba Gooding Jr. had dinsdag met een paar vrienden de Old Absinthe House bezocht in New Orleans. Hij raakte er geïrriteerd toen andere klanten hem herkenden en  met hem op de foto wilden. Toen het barmeisje hem vroeg om te kalmeren, koelde hij zijn woede op haar.

Cuba Gooding Jr. sprak van een misverstand en meldde zich woensdag bij de politie voor verhoor. De acteur is in New Orleans voor de opnames van zijn nieuwe film "The butler".

Cuba Gooding Jr. is vooral bekend van zijn rol in "Jerry Maguire" met Tom Cruise. Voor zijn bijrol in de komische film kreeg hij in 1997 een Oscar.