Gwenny De Vroe trekt Open VLD Kampenhout

In Kampenhout trekt Gwenny De Vroe de lijst van Open VLD op 14 oktober. De Vroe is momenteel schepen in Kampenhout en Vlaams parlementslid. Volgens De Vroe is er veel nieuw talent te bespeuren op de lijst.

"Het is een evenwichtige mix van politieke ervaring en veel nieuw talent op goede plaatsen", zegt kandidaat-burgemeester Gwenny De Vroe.

Op de tweede plaats staat nieuwkomer Wim Pulinx. Deze vader van vier kinderen runt een advocatenkantoor en werkt al enkele jaren mee in het Open VLD-bestuur.

Op drie staat gemeenteraadslid Gonda Smetsers. Plaatsen vier, vijf en zes worden weer ingenomen door drie nieuwkomers, postbode Hilaire Van Hove, dakwerker Jean-Luc Vandermosten en sales executive Fanny Renckens.

De lijst wordt geduwd door OCMW-raadslid Dominique Corbeel.