Jermaine Jackson roept op tot verzoening

Jermaine Jackson heeft in een open brief zijn familieleden opgeroepen om de strijdbijl te begraven. De 57-jarige broer van de overleden popster Michael Jackson wil dat het tot een verzoening komt.
Jermaine Jackson was in 2010 te gast in de talentenjacht "Move like Michael Jackson" op VT4 met onder anderen Veronique De Kock.

Jermaine Jackson heeft een opmerkelijk initiatief genomen om de vrede in de familie Jackson te herstellen. In een open brief roept hij al zijn familieleden op om de strijdbijl te begraven.

Jermaine Jackson meldt ook dat hij niet meer achter de brief staat die eerder werd gestuurd naar de beheerders van de nalatenschap van Michael Jackson. "Die had nooit openbaar mogen worden", meldt Jermaine Jackson.

Het rommelt al een hele tijd in de familie Jackson. Jermaine, Randy en Janet Jackson zijn niet langer welkom bij hun moeder Katherine, omdat ze claimden dat het testament is vervalst. "Ik heb nog steeds mijn bedenkingen over het beheer van de nalatenschap van mijn broer, maar de zaken moeten niet in het openbaar worden uitgevochten", klinkt het.

Jermaine Jackson was een van de leden van The Jackson 5. In de jaren 80 scoorde hij ook een groot succes als met de single "When the rain begins to fall", een duet met Pia Zadora.