8 miljoen kijkers voor Tomorrowland TV

Voor de achtste editie van Tomorrowland sloten het dancefestival en YouTube de handen in elkaar. 8 miljoen kijkers vanuit de hele wereld vonden hun weg naar het YouTube-kanaal Tomorrowland TV.

Tomorrowland TV was een groot succes. Tijdens de drie festivaldagen telde de live-uitzendingen op YouTube maar liefst 8 miljoen kijkers. Er werd vooral gekeken vanuit België, Brazilië, Spanje, Mexico, Colombia, Polen, Argentinië, de Verenigde Staten, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Kijkers van Tomorrowland TV werden getrakteerd op dj-sets, een blik achter de schermen, exclusieve interviews met artiesten en nog veel meer. Alle fragmenten kunnen herbekeken worden op het YouTube-kanaal.

Volgend jaar zendt Tomorrowland TV opnieuw live uit vanuit domein De Schorre in Boom.