Frontman van No Use For A Name plots overleden

Tony Sly (41), de frontman van de Amerikaanse punkband No Use For A Name, is overleden. Het nieuws werd gisteren bekendgemaakt door Fat Wreck Chords, het platenlabel van de groep. Over de oorzaak en de omstandigheden van zijn dood is geen informatie bekend.

No Use For A Name werd opgericht in 1987. Sly vervoegde de groep 2 jaar later. Hij was toen 18 jaar oud. Samen met de band bracht Sly 9 albums uit. Hij maakte ook 2 soloplaten. Zijn laatste optreden gaf hij 2 dagen geleden in Florida.

In de punkrockwereld wordt verslagen gereageerd op het plotse overlijden van Sly. Onder anderen NOFX, Rise Against, The Offspring, Simple Plan en Face To Face betuigden al hun medeleven.

Met No Use For A Name stond Sly ook geregeld in ons land op het podium. De band speelde onder meer 4 keer op Pukkelpop.