Hilariteit over "kleine ding" van schoonspringer

Het internet ziet een dubbelzinnige interpretatie altijd wel zitten en dus kreeg de Britse modeontwerpster Stella McCartney de lachers op haar hand door enkele dagen geleden op BBC te verkondigen dat haar grootste uitdaging bij het ontwerpen van de sportkledij van de Britse olympische atleten het "kleine ding" van schoonspringer Tom Daley was. Ze bedoelde natuurlijk het stofje, maar niet iedereen had het zo begrepen.

"Er waren zoveel verschillende lichamen, zoveel verschillende vormen en groottes. Op de eerste plaats moesten de outfits comfortabel zitten", verklaarde McCartney (zie kleine foto) haar ontwerparbeid. Maar er was één uniform dat haar voor een heuse uitdaging plaatste: "Tom Daley’s kleine ding." Snel verduidelijkte ze zich met: "Er was niet zoveel stof om het motief in te verwerken."

Twitter pikte de uitspraak van McCartney maar al te graag op, vooral in de zin van "Heb ik dat nu wel goed gehoord?" en "Bedoelde ze de speedo of wat?"

Ook diverse internetmedia lieten niet na enigszins het grappige van McCartney’s uitspraak te onderstrepen:

-"Oh mijn God, McCartney praat over het kleine ding van Tom Daley. Hierdoor veroorzaakte ze de nodige sensatie." (Now Magazine)
-"McCartney kan het niet laten Daley te porren met zijn kleine ding. Arme Tom, we vermoeden dat hij al genoeg moet discussiëren over zijn kleine zwembroekje. En dan brengt Stella dat ook nog ter sprake op de nationale televisie." (Entertainment Wise)
-"Ze kon het niet laten een grapje te maken over Tom Daley." (Marie Claire)
-"Waarom klaagt ze hier eigenlijk over? Juist door dat kleine ding hebben wij het duiken leren herwaarderen?" (Celeb Gossiper)

Het zal de 18-jarige schoonspringer, die als kind op school gepest werd als “Speedo boy”, intussen worst wezen na zijn teleurstellende vierde plaats in het synchroonduiken.

lees ook