Jeroen Meus komt in najaar met "Dagelijkse kost 4"

Jeroen Meus brengt in het najaar een vierde boek uit in de populaire "Dagelijkse kost"-reeks. Dat bevestigt zijn uitgeverij, Van Halewyck. Het nieuwe kookboek moet klaar zijn voor de Boekenbeurs (van 31 oktober tot 11 november).
Jeroen Meus aan het signeren op de Boekenbeurs vorig najaar

Alle teksten voor het kookboek zijn klaar, maar er moeten nog foto's worden genomen en ook de keuze van de cover is nog niet gebeurd, vertelt Lut Raymaekers van Van Halewyck.

De uitgeverij is er gerust in dat het boek tegen de Boekenbeurs in de rekken zal liggen. Net als vorig jaar zal Meus dan ongetwijfeld een van de grote publiekstrekkers worden op het evenement in Antwerpen.

De startoplage van "Dagelijkse kost 4" bedraagt 200.000 stuks, evenveel als voor deel 3. Van Halewyck verwacht dat het nieuwe boek het succes van het vorige minstens zal evenaren. "De inkopers zitten echt te wachten op deel 4", aldus Raymaekers.