Maar waar is de toekomstige bruid eigenlijk?

Greg Altringer uit Great Falls, Montana (VS), had het allemaal perfect uitgedokterd. Tijdens een baseballwedstrijd zou het megagrote scorebord in het Wrigley Field-stadion in Chicago na één van de gespeelde punten "Erica, will you marry me?" tonen. Maar één ding had hij over het hoofd gezien: zijn vriendin Erica moest het ook zien. Maar die bleek, langer dan verwacht, te staan aanschuiven voor een paar verkoelende biertjes.

"Greg had me weggestuurd om een aantal drankjes te gaan halen. Hij wilde iedereen die rond ons zat nog laten weten wat er stond te gebeuren, terwijl ik weg was. Zo gaf hij zijn gsm en fotocamera aan een aantal mensen om mijn reactie op te nemen", zei Erica op de Amerikaanse nieuwszender ABC News.

Greg voegde eraan toe: "Ik was zo zenuwachtig. Het spel was erg kort en de wachtrij voor de drankjes was langer dan verwacht. Het liep dus helemaal niet zoals ik het wilde. Het was van: "Verdorie!"" Op de beelden was duidelijk te zien hoe erg ontgoocheld de jongeman was.

Uiteindelijk werd Erica toch nog ten huwelijk gevraagd, op de ouderwetse manier. En dus geen "a once-in-a-lifetime proposal for a once-in-a-lifetime girl", zoals Greg zijn eerste poging omschreef. Erica antwoordde positief op de knieval. "Ik was overtuigd dat ze met me wilde trouwen. Toch blijft het altijd bang afwachten", aldus Greg op Fox News.

Ook wonnen de Chicago Cubs hun wedstrijd, wat het koppel nog meer deed glunderen.

lees ook