Selah Sue treedt op bij heropening van Het Depot

Het Depot aan het Martelarenplein in Leuven heropent op 16 november de deuren. De verbouwingswerken aan het muziekcentrum hebben anderhalf jaar geduurd. Zangeres Selah Sue zal aanwezig zijn op de heropening.

Om de heropening van het vernieuwde muziekcentrum in Leuven te vieren, werd aan Selah Sue gevraagd om "er een groot feest van te maken".

Dat net Selah Sue gevraagd werd voor de heropening is geen toeval, klinkt het in een mededeling van Het Depot. De nu 23-jarige zangeres werd op 17-jarige leeftijd immers ontdekt tijdens een Open Mic-avond in het muziekcentrum in Leuven. Organisator Milow merkte haar toen op en zo ging de bal aan het rollen.

Intussen loopt de carrière van Selah Sue, alias Sanne Putseys, als een trein. De zangeres verkocht al meer dan een half miljoen platen en ze verzorgde onder meer het voorprogramma van Prince. In het najaar trekt ze samen met Ed Sheeran op tournee door de VS en Canada.

Maar op 16, 17 en 18 november is Selah Sue ook bij ons te zien. De zangeres staat drie dagen na elkaar op het podium van het vernieuwde Depot.