26-jarige man neergestoken in Borgerhout

In Borgerhout is gisterenavond een man uit Deurne neergestoken. De jongeman werd opgenomen in het ziekenhuis en verkeerde even in levensgevaar. Zijn toestand is intussen stabiel. De aanleiding voor de steekpartij is voor de politie nog een raadsel.

De man werd om een nog onbekende reden neergestoken op de Turnhoutsebaan ter hoogte van cultuurcentrum De Roma. Hij zegt dat hij samen met een vriend in discussie trad met 4 onbekenden. Een andere man haalde zijn knipmes boven en stak het slachtoffer in de linkerzij.

De dader vluchtte weg. Het slachtoffer zette de achtervolging nog in maar moest die stopzetten omdat zijn verwondingen te ernstig waren. Hij werd door een voorbijganger naar het ziekenhuis gebracht. Toen de politie ter plaatse was, waren zowel slachtoffer als dader verdwenen. Het slachtoffer werd later op de avond verhoord in het ziekenhuis.