Vermoorde tiener Priscilla is begraven

Het vermoorde meisje Priscilla is vanmorgen begraven in Huizingen. Het lichaam van het 14-jarige meisje werd op 20 juli gevonden in een veld in Dworp. Er is nog geen verdachte opgepakt.

De kerk was te klein voor alle aanwezigen. Op de lichtgrijze kist stond een foto van het meisje als kind. "Laten we haar gedenken aan de vreugde waarmee ze heeft geleefd en de vriendschap die ze heeft gegeven. Vol levenskracht ging ze door het leven", zei de priester.

"Het is dan ook vreemd dat nu diep verdriet rond het verlies van een jong leven ons hier samenbrengt. Priscilla is op een ontzettend brutale manier van ons ontnomen. Net op het moment dat ze als ontluikend persoon aan het volwassen leven zou beginnen. Zoiets raakt iedereen. Maar laat ons beseffen dat ondanks de gevoelens van onmacht en pijn de dood nooit het laatste woord heeft."

Voorlopig is er nog geen doorbraak in het onderzoek naar de dader(s). De politie heeft al verschillende huiszoekingen gedaan en mensen ondervraagd, onder anderen de buurman. Een verdachte is er tot nu toe nog niet opgepakt.