18-jarige op N-VA-lijst Zele

Tobias D'heer (18) is de jongste kandidaat van de N-VA in Zele. D'heer zal zich logischerwijze vooral inzetten voor de jeugd. Ook Geert Vereecken, "een zakenman met grote internationale ervaring", krijgt een plaats op de lijst.

Lijsttrekker Herman Van Driessche pakt uit met twee kandidaten met "frisse en creatieve ideeën" en "professionele ervaring".

Het eerste lijkt een opgave voor de jonge Tobias D'heer (links op foto). Hij is lid van de jeugdraad en vrijwilliger in het jeugdcentrum "Juvenes". "Ik ijver voor een Zele waar het voor de jeugd aangenaam uitgaan is in een veilige omgeving."

"Een van de grote noden op dat vlak is een gebrek aan fuifruimte. Ik wil meewerken om een nieuwe zaal te realiseren."

Ook Geert Vereecken (rechts op foto) zal op de N-VA-lijst staan. "Hij is een harde werker die zijn kennis en ervaring ten dienste wil stellen van Zele, de gemeente waar hij zijn hart nu verloren heeft", zegt lijsttrekker Van Driessche.

"Voor hem is de N-VA vanzelfsprekend en meer dan ooit noodzakelijk."

lees ook