CD&V Mechelen: "Bestuur vergeet soms de basis"

Volgens CD&V-lijsttrekker Walter Schroons vergeet het stadsbestuur soms de basis van de communicatie met de burger. Aanleiding zijn de wegenwerken in Heffen. "De automobilisten zagen geen signalisatie langs de weg, terwijl de meerderheid pronkt met een Twitteraccount voor werken."

"Mechelen uitgeroepen tot nummer één op het gebied van sociale media in Vlaanderen", kondigde schepen Kristl Strubbe (Open VLD) vorige week met enige trots aan.

Walter Schroons, lijsttrekker van CD&V, houdt er eerder een wrang gevoel aan over. "Allemaal goed en wel, dat inzetten op sociale media en pronken met een mooie website. Maar ik heb het gevoel dat het bestuur te vaak de burger vergeet die niet actief is op deze media."

Schroons wil dan ook meer aandacht voor de basis. "Simpele wegmarkeringen of signalisatie, bijvoorbeeld bij de werken in deelgemeente Heffen, is toch niet te veel gevraagd. Het kan in combinatie met de aankondigingen op Twitter en Facebook."

lees ook