Zomergast wordt onwel tijdens uitzending

Tijdens de live-uitzending van het VPRO-programma "Zomergasten" is gaste Jolande Withuis onwel geworden. Presentator Jan Leyers moest de uitzending onderbreken. In de plaats van het gesprek werd de keuzefilm van Withuis, "Cria cuervos", getoond.

Leyers zei dat zijn gaste "vocht tegen een aanval van migraine". Eerst werden er filmpjes vertoond tijdens Withuis' afwezigheid, maar toen bleek dat de aanval steeds erger zou worden, werd het gesprek voor onbepaalde tijd opgeschort.

In de tussentijd werd "Cria cuervos" opgestart, de keuzefilm van sociologe Jolanda Withuis. Leyers liet weten dat het gesprek op een later tijdstip zou worden hervat als de toestand van Withuis beter zou worden, maar de uitzending kwam uiteindelijk helemaal te vervallen.

Bekijk de aankondiging van Jan Leyers.