8 dronken personen opgepakt op domein Hofstade

De politie heeft gisteravond 8 bezoekers van het provinciaal domein van Hofstade opgepakt en meegenomen naar het commissariaat. Het groepje had geen identiteitspapieren bij en maakte amok buiten de strandzone. Ze waren erg dronken.

Medewerkers van de beveiligingsdiensten van het domein hebben het achttal gevraagd om het domein te verlaten, maar dat wilden ze niet. Daarop hebben ze het groepje naar buiten gebracht en overgedragen aan de politie. Dat verliep zonder incidenten.

Het groepje was met een bestelwagen naar het domein afgezakt. De bestuurder wilde instappen en vertrekken, maar hij was erg dronken, net als de anderen. Daarop heeft de politie beslist ze mee te nemen naar het politiecommissariaat om hen te laten ontnuchteren en te kunnen identificeren.