"Iedereen beroemd" zoekt creatief talent

In het nieuwe dagelijkse Eén-programma "Iedereen beroemd" hebben creatieve geesten met een originele boodschap elke dag het laatste woord. "Iedereen beroemd" is nu op zoek naar creatief talent om "Het laatste woord" mee in te vullen.

In "Het laatste woord", de afsluiter van het nieuwe programma "Iedereen beroemd", krijgen creatieve geesten elk welgeteld één minuut om hun persoonlijke blik op de wereld op een creatieve manier te brengen. Dat mag grafisch, muzikaal, audiovisueel, beeldend of nog iets helemaal anders zijn, klinkt het in een persbericht.

Filmpjes voor "Het laatste woord" opladen kan via de website van "Iedereen beroemd", waar ook een voorbeeldfilmpje te zien is. Ook voorstellen of ideeën zijn welkom op iedereenberoemd@een.be. De beste inzendingen zullen in primetime worden uitgezonden op Eén.

"Iedereen beroemd" wordt vanaf maandag 27 augustus iedere dag na "Het Journaal" van 19 uur uitgezonden op Eén.