Kim De Gelder aangevallen door medegevangene

Kim De Gelder is in de gevangenis van Oudenaarde aangevallen door een andere gevangene. Het incident gebeurde toen De Gelder op weg was naar de bezoekruimte om zijn ouders te ontmoeten.

De andere gevangene kon De Gelder enkele rake klappen in het gezicht geven vooraleer de cipiers konden ingrijpen. De Gelder heeft weinig contact met zijn medegevangenen. Eerst zat hij in een geïsoleerde cel in de afdeling Hoge Veiligheid in Brugge. Ook in de gevangenis van Oudenaarde zijn er weinig contactmogelijkheden uit vrees voor incidenten.

Kim De Gelder zit in de gevangenis van Oudenaarde in afwachting van zijn proces voor het hof van assisen. Hij moet terechtstaan voor de moord op 4 personen: 2 baby's en een kinderverzorgster uit het kinderdagverblijf Fabeltjesland in Sint-Gillis-Dendermonde, en een oudere vrouw uit Vrasene.