Regen spoelt Jacksons "verschijning" in vogelpoep weg

Brandon Tudor heeft zijn veiling van zijn autovoorruit moeten staken. De 29-jarige Amerikaan had immers geld geroken met de poep die een vogel had achtergelaten op zijn Cadillac Seville. In de opgedroogde poep was -met wat goede wil- de beeltenis van Michael Jackson te zien. Helaas beslisten een paar regenbuien er anders over.

Toen Tudor een autoritje maakte in Chicago belandden de fecaliën pardoes op zijn voorruit. Tudor zag de gelijkenis met de King of Pop Michael Jackson meteen, zeker toen de poep was opgedroogd. Hij plaatste het kleinood op eBay, maar er kwam geen enkel bod binnen.

Tudor besloot dan maar de Jacksonpoep te verkopen op de lokale radio. Zover is het echter niet gekomen. Een paar regenbuien beslisten er anders over. Tudor had nochtans de drek afgeschermd met een stukje plastic van een of andere zak.

Intussen probeert de Amerikaan nog altijd geld uit de "verschijning" van Jackson te slaan: hij verkoopt nu T-shirts en tassen met de foto van de bewuste vogelpoep.

lees ook