Sofie Dumont kookt in "De keuken van Sofie"

Het nieuwe kookprogramma op VTM met Sofie Dumont heet "De keuken van Sofie". Het programma is de opvolger van "De perfecte keuken" met Piet Huysentruyt, dat intussen van het scherm verdwenen is.

"De keuken van Sofie" zal vanaf 27 augustus elke dag omstreeks 18 uur te zien zijn bij VTM. In het programma zal chef Sofie Dumont elke dag "een smakelijk en fijn gerecht op tafel toveren", klinkt het in een persbericht.

"Het eetpatroon van de gemiddelde Vlaming is verscheiden, en daarom ook "De keuken van Sofie", waarin elke dag een ander thema aan bod komt", aldus het persbericht. Zowel klassieke en gezonde gerechten als gerechten over de landsgrenzen heen en desserts komen aan bod in het programma.

Alle videorecepten van Sofie Dumont zullen samen met die van de andere VTM-koks trouwens te zien zijn op vtmkoken.be, de nieuwe naam van zesta.be.