De Crem duwt provincieraadslijst CD&V

Minister van Defensie en titelvoerend burgemeester van Aalter Pieter De Crem zal op 14 oktober de provincieraadslijst voor CD&V in het kiesdistrict Deinze duwen. Lijsttrekker is eerste gedeputeerde Alexander Vercamer.

CD&V grijpt ook in het kiesdistrict Deinze naar de nationale slogan "iedereen inbegrepen" terug. "Wie sterk is willen we versterken", verduidelijkt lijsttrekker Vercamer. "Wie minder sterk is, willen we sterk maken. We willen zorg dragen voor wie zorg nodig heeft. We willen stimuleren wie vooruit wil. Een verhaal van rechten en plichten".

Op de lijst staan voorts nog provincieraadslid en OCMW-voorzitter Hilde De Sutter (Oosterzele), provincieraadslid en burgemeester Henk Heyerick (Zulte), provincieraadslid en OCMW-voorzitter Annemie De Gussem (Nazareth), Vincent Van Peteghem (De Pinte), Lieselot Bleyenberg (Melle), Gunther Landuyt (Lochristi), Claudine Standaert-Van de Veire (Nevele), Rutger De Reu (Deinze) en schepen Isabelle Van de Steene (Merelbeke).

lees ook