Dochters Tilley presenteren musicalkostuums

Rebekka en Epiphany Vanderhaeghen, de dochters van mode-ontwerpster Kaat Tilley, hebben in Vorst Nationaal de kostuums voorgesteld voor de musical "Peter Pan". De voorstelling gaat in de kerstperiode in première.

De kostuums voor de sprookjesmusical "Peter Pan" werden ontworpen door Kaat Tilley (foto), maar zij is twee maanden geleden plots overleden.

Haar twee dochters hebben haar opdracht voor Music Hall afgewerkt, zich baserend op de schetsen en aantekeningen van hun moeder. Tijdens de pasbeurten gaven ze de laatste instructies aan de kleedsters. "Mama voelde zich zelf als Peter Pan", zeggen ze. De musical zal tijdens de eindejaarsperiode te zien zijn in Vorst Nationaal.

De dochters van Kaat Tilley zullen ook de andere projecten van hun moeder afwerken, zoals een collectie voor modeketen JBC en de outfits voor touroperator Thomas Cook.