Foto's van een naakte prins Harry opgedoken

Prins Harry heeft het Britse koningshuis opnieuw enigszins in verlegenheid gebracht. Er zijn naaktfoto's opgedoken van de 27-jarige prins tijdens een wild feestje in zijn hotelkamer in Las Vegas.
Prins Harry op de Olympische Spelen in Londen

De foto's zijn genomen in de suite van Harry in het MGM Grand Hotel in Las Vegas, waar de prins op vakantie is geweest. De Amerikaanse showbizzsite TMZ heeft er de hand op kunnen leggen en plaatste ze op zijn website.

Volgens TMZ waren Harry en zijn vrienden vorige week vrijdag naar de bar van het hotel gegaan en hebben ze daar enkele vrouwen ontmoet, die ze later uitnodigden in de suite van Harry. Daar kwam het tot een wild feestje en na een spelletje stripbiljart nam iemand foto's van een naakte Harry.

Op een van de beelden is te zien hoe prins Harry zijn geslachtsdelen bedekt met een naakt meisje in zijn rug. Op een andere foto omarmt hij naakt het meisje langs achter.

"Wij geven voorlopig geen commentaar op de foto's", is de reactie van een woordvoerder van het Britse koningshuis. Harry had in Las Vegas overigens ook een ontmoeting met de Amerikaanse zwemmer Ryan Lochte. Een dag voor het bewuste feestje hielden de 2 een race in het zwembad, Lochte won makkelijk.

Het is niet de eerste keer dat prins Harry het koningshuis in verlegenheid brengt. In 2005 moest hij zich uitgebreid excuseren nadat hij naar een feestje was gegaan gekleed in een nazi-uniform.

lees ook