LL Cool J houdt zelf inbreker staande in huis in LA

LL Cool J (44) heeft in zijn huis in Los Angeles zelf een inbreker staande gehouden. De onbekende man, een dakloze, was de keuken van het huis van de rapper binnengedrongen.

LL Cool J (echte naam: James Todd Smith), die ook acteert, speelt een agent in "NCIS: Los Angeles", maar nu heeft hij ook echt een slechterik gevat.

De 58-jarige onbekende man, een dakloze, liep volgens de politie enkele blauwe plekken op tijdens de confrontatie met LL Cool J. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht en aangehouden op verdenking van inbraak.

De woordvoerder van LL Cool J liet weten dat alles goed gaat met de rapper en zijn familie. "Ze bedanken iedereen voor hun medeleven." De rapper is bekend van nummers als "I need love", "Mama said knock you out" en "I'm bad".