N-VA in Hasselt als eerste klaar met lijst

De N-VA kan als eerste een volledige lijst voorleggen in Hasselt. De lijst wordt getrokken door 2 parlementairen: Steven Vandeput en Lies Jans. Ook het partijprogramma is afgerond, de partij trekt met 5 speerpunten naar de kiezer.
Partij keurt lijst goed.

Voor lijsttrekker Vandeput is de samenstelling van de lijst geslaagd. "We hebben een evenwichtige lijst. De gemiddelde leeftijd is 44 jaar en alle Hasseltse deelgemeenten zijn vertegenwoordigd. Ook de professionele ervaringen van de kandidaten zijn heel uiteenlopend."

De 18-jarige Myrthe Burrick uit Kermt is de jongste op de lijst. Marcella Droogmans-DeBruyn is met haar 73 jaar de nestor van de ploeg. De top 5 wordt vervolledigd door Rik Dehollogne, Bert Lambrechts en Katleen Vos. 

De partij heeft ook haar partijprogramma afgerond. Met 5 kernwoorden willen ze de Hasselaren overtuigen: geëngageerd, bereikbaar, betaalbaar & stimulerend, efficiënt en transparant & betrokken.

lees ook